Helium ballon versturen

Wil je een helium ballon versturen? Voor elke gelegenheid een helium ballon versturen met kaart & muziek!

Kiezen op moment:

Verjaardag

Beterschap

Liefde

Valentijn

Geboorte

Moederdag

NIEUW: De Boombie Muziek Box!

Wat is een Boombie muziek box?

De boom-box is een speaker die je als extra optie kan toevoegen aan je cadeau om de verrassing nog groters te maken! Dit omdat de boom-box voorzien is van een speakertje om het gevoel van de verrassing echt magisch te maken! Kies zelf uit 1 van de muziekjes of spreek zelf een tekst in. Deze begint af te spelen zodra de ontvanger het cadeau opent!

Hoe bestel je een ballon met muziek of eigen gesproken tekst?

Om het makkelijk voor jou te maken helpt Boombie je door het proces heen.

1. Kies een ballon voor bijvoorbeeld een verjaardag, geboorte, als beterschap of voor iemand die geslaagd is. 

2. Nadat je een keus heb gemaakt klik op de ballon en klik je op de “kiezen” knop. Na het klikken kan je kiezen of je een boom-box, een kaartje of allebei wilt toevoegen aan jouw cadeau.

3. Zodra je daar een keus heb gemaakt ga je door een paar stappen heen waar je één van de muziekjes kan kiezen of je klikt op “zelf tekst opnemen” om met je telefoon of computer een opname in te spreken.

4. Daarna kies je een bezorgdatum en vul je uiteraard het adres van de ontvanger in. En klaar!
Wij zullen dan jouw cadeau met gekozen muziek of in gesproken opname klaar gaan maken!

Zelf-boodschap-inspreken-bij-cadeau

Spreek gemakkelijk je eigen persoonlijk boodschap in!

Om jouw cadeau echt persoonlijk te maken kan je gemakkelijk met je telefoon of computer jouw persoonlijk bericht inspreken! Feliciteer iemand, vertel hoeveel je van diegene houd of vertel iets leuks wat jullie samen hebben meegemaakt. Maak het zo bijzonder als jij wilt! Zodra de ontvanger jouw cadeau opent begint jouw boodschap af te spelen.

Eenvoudig je verrassing bestellen via Boombie:

1. Kies een ballon uit het assortiment
2. Voeg er eventueel een kaartje aan toe
3. Kies een bezorgdatum
4. Voer het adres van de ontvanger in en klaar!

Eenvoudig je verrassing bestellen via Boombie:

1. Kies een ballon uit het assortiment
2. Kies er voor om een geluidsmodule, kaartje of allebei erbij toe te voegen
3. Kies een bezorgdatum
4. Voer het adres van de ontvanger in en klaar!

Ballon versturen per post met Boombie

Een Boombie ballon maakt elke verrassing toch net een stukje leuker. Het is geen ballon die alleen maar uit de verpakking komt vliegen, maar de Boombie dozen kan je zelf personaliseren met 1 van de muziekjes of jouw eigen ingesproken tekst. Zo weet je zeker dat bij het openen van jouw cadeau door ontvanger overweldigd wordt met een geweldige cadeau! Bijvoorbeeld leuk bij een verjaardags ballonbeterschaps ballon of bij een geboorte ballon!

Gemakkelijk jouw ballon aan huis laten bezorgen

Een ballon rechtstreeks bij de ontvanger aan huis laten leveren kan gemakkelijk bij Boombie. Vul bij het bestelproces het adres van de ontvanger in en wij doen de rest! Je kan jouw verrassing via de track & trace code die we je sturen nadat het verzonden is in de gaten houden of het cadeau geleverd is! Wij versturen alle cadeaus altijd zonder factuur.

Veel gestelde vragen

Wanneer wordt mijn ballon bezorgd?

Bestel je vandaag voor 17:00, dan is je ballon morgen al in huis of bezorgd! In het bestelproces kies je gemakkelijk jouw bezorgdag. 

Hoelang is de zweefgarantie van de ballon?

Het is natuurlijk belangrijk dat de ontvanger lang van de verrassing kan genieten, daarom gebruiken wij bij Boombie hoge kwaliteit ballonnen! Daarom krijg je bij Boombie 10 dagen zweefgarantie!

Hoe wordt de ballon bezorgd?

Alle cadeaus van Boombie worden altijd in een sierlijke doos verstuurd. Zo ook de ballonnen! Elke ballon is voorzien van een lint zodat deze niet weg kan vliegen bij het openen. Kies je er voor om een kaart of muziek-boom-box er bij te laten stoppen, dan wordt deze aan het lint vastgemaakt!

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja zeker! Zodra jouw bestelling verzonden is krijg je van ons een mailtje met daarin de Track & Trace code.